Főmenü
Egy kis statisztika
Tagok : 2714
Tartalom : 26
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 412803
Kik nézik az oldalt?
 118 vendég 
Névnap
Ma 2018. március 18., vasárnap, Sándor és Ede napja van. Holnap József és Bánk napja lesz.
Esemény naptár
Online jelentkezési lap Nyomtatás E-mail
2009. április 26. vasárnap, 23:12

JelentkezésA felnőtteknek csendesheteinkre legkorábban 3 hónappal a hét kezdete előtt lehet jelentkezni. A gyermekek és ifjak pedig minden év április elsejétől iratkozhatnak fel a számukra kijelölt hetekre.

 

Felhívjuk Kedves Látogatóink figyelmét, hogy heteinkre CSAK AZOK JELENTKEZÉSÉT FOGADJUK, AKIK A HÉT TELJES IDEJÉBEN (vasárnaptól péntek délutánig) részt tudnak venni.

Akiknek más fontos program ütközik a hetük időpontjával, kérjük, hogy ne jöjjenek, jelentkezzenek más alkalmunkra, amikor szabaddá tudják magukat tenni végig!

 

 
 
MBB


1.
Ha a jelentkezéskor megjelölt héten még van szabad hely, akkor Önt felvesszük a hét résztvevői közé és erről a megadott e-mail címére értesítést küldünk. Kérjük, a hét időpontját jegyezze meg, és pontosan érkezzen meg a hétre. Ha a későbbiekben az Ön számára alkalmatlanná válik az időpont, kérjük azonnal értesítsen erről bennünket telefonon (üzenetrögzítőnk mindig működik), hogy Ön helyett a várakozó listán szereplő érdeklődőknek ajánljuk fel a részvételt!


2.
Ha már nincs szabad hely azon a héten, amelyre jelentkezési lapját elküldte, akkor mi is a lehető leghamarabb értesítjük Önt erről, és felvesszük az Ön által eredetileg választott hét várakozó listájára, vagy más hetek időpontjait ajánljuk fel az Ön számára.Jelentkezésüket a következő módon nyújthatják be hozzánk:

Nagymértékben segíti munkánkat, ha itt a honlapon on-line intézik jelentkezési ügyeiket!

con_mobile.png  TELEFONON:
  06-30-488-4639


A telefonügyeletünk munkanapokon szerdánként 20:30-21:30-ig érhető el.


con_tel.png  Üzenetrögzítőnk: megszűnt, a hetek lemondását e-mailben, vagy a szolgálati mobilszámra küldött SMS-ben tegyék meg!

emailButton.png  E-MAIL-BEN: ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) mellékelve a jelentkezési lapot.

 

network7.gif     Öntől, akinek van internet hozzáférése természetesen azt várjuk, hogy a lenti jelentkezési lapok valamelyikén küldje be részvételi szándékát!

 Fontos Közlemény!

    A nyári heteinkre június 17 - augusztus 20-ig a pedagógusok, valamint a családosok részvételi lehetőségére való tekintettel a csendeshetekre nyugdíjasok (62 év felettiek, fiatalabb rokkant nyugdíjasok) jelentkezését nem fogadjuk el, hiszen ők az év többi hónapjában is részt vehetnek alkalmainkon.

 

Létszámjelzés - tájékoztató jellegű

 

 

A kívánt héttípus kiválasztása
Kattintson (az egérrel) a kiválasztott héttípusra!

Férfi
Női hét
  • Gyermek és Ifjúsági hét
    (Április 1-től a 7-20 éves gyermekek,  fiatalok iratkozhatnak be, korcsoportok és és nemek szerint)
BTH

     
     Módosítás dátuma: 2018. február 06. kedd, 12:05