Főmenü
Egy kis statisztika
Tagok : 2743
Tartalom : 26
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 408579
Kik nézik az oldalt?
 32 vendég 
Névnap
Ma 2018. február 26., hétfő, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.
Esemény naptár
Szeretettel köszöntjük látogatóinkat

 

 >>> BEMUTATKOZUNK ... <<<

 

 

 >>> ELNÖKSÉGI HATÁROZAT <<<

    A csendes hetek jelentkezői közül többen az utóbbi hónapokban csak az utolsó napon vagy még akkor sem mondták le a részvételüket és nem jelnetek meg a héten. Ezzel komoly problémát okoztak részben az élelmezésben – mivel a heti megrendelések már nem módosíthatók – részben a várakozó listán lévők behívásánál – mert a rövid határidő miatt már nem lehetett behívni senkit. Rossz fényt vet az MBB-re, amikor kiderül, hogy a csendesheti üres helyekre – időhiány miatt – nem kerülhetnek be emberek a várakozási listákról.
Ezzel kapcsolatban az alábbi elnökségi határozat született:

3/2016. számú Határozat

A csendes heti jelentkezéseknél, ha valaki 2 alkalommal utolsó pillanatban (7 napon belül) mondja vissza a részvételét, akkor egy esztendőn át a következő jelentkezése alkalmával már csak várakozási listára vehető fel és akkor vehet részt a héten, ha marad hely a számára.

Az MBB elnökségi ülésről 2016. szeptember 17.

 

*** TELEFONÜGYELET ***

Az egyre kevesebb telefonhívás miatt a telefonügyelet 2016. október 1-től hetente 1 alkalommal szerdánként 20:30-21:30 időpontban érhető el a megszokott telefonszámon 06-30 488 46 39

Köszönjük, hogy egyre többen on-line jelentkeznek a heteinkre és az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címünkre írják leveleiket. Köszönjük, hogy ezzel segítik munkánkat!


MBB elnöksége